(Güncellenmiş Duyuru) 2014-2015 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINA ÖNBAŞVURUDA BULUNAN(GİDEN) ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2014-2015 Akademik Yılı’nda Farabi Değişim Programından yararlanmak için önbaşvuruda bulunan ve gitmek istedikleri kurum tarafından kabul edilen öğrencilerin 14.05.2014   saat 12:00 'a kadar öğrenim protokollerini ve öğrenci başvuru formlarını Trakya Üniversitesi Farabi Ofisine teslim etmeleri gereklidir.

Sonuçları netleşmeyen henüz kabul listesini açıklamamış öğrencilerin ise evraklarını karşı kurumun listesini açıkladığı gün farabi ofisine getirmeleri gerekmektedir.

TESLİM EDİLMESİ GEREKLİ EVRAKLAR

“1-öğrenci başvuru formu(2 adet)

2- öğrenim protokolleri(4 adet güz dönemi +4 adet bahar dönemi)

*Öğrenim protokolleri ve öğrenci başvuru formları doldurulurken nelere dikkat edileceği şematik belge hazırlama şematik rehberinde belirtilmiştir.

*Öğrenim protokollerine zorunlu dersler+seçmeli dersler+alttan olan dersler(sırası önemli olmaksızın) yazılmalıdır.

*Evraklar bilgisayar ortamında doldurulmalıdır, El ile doldurulan belge kabul edilmeyecektir.Fotograf 2 adet başvuru formuna da yapıştırılmalıdır.

Not: Öğrenciler,  ders uyumları ile ilgili sorularını bölüm koodinatörlerine, yönetmelikle ilgili sorularını farabi ofis koordinatörlüğüne danışabilirler.

Ders uyumu ile ilgili sorular                 Farabi Bölüm  Koordinatörlerine

Yönetmelikle ilgili sorular                    Farabi Ofis Koordinatörlüğüne

*Karşılaştığınız sorunları farabi@trakya.edu.tr ye mail atmanız durumunda hemen yanıt alacaksınız.

FARABİ OFİS KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Hazırlanması gereken belgeler
öğrenci başvuru formu
öğrenim protokolü

Belge hazırlama şemaları

ÖĞrenci başvuru formu.pdf (202.03 KB)

ogrenim-protokolu.pdf (336.99 KB)

Bu içerik 06.05.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2996 kez okundu.