Farabi Programı ile 2018-2019 Akademik Yılında Trakya Üniversitesi'nden Diğer Kurumlara GiİDEN Öğrencilerin Dikkatine

Karşı Kurumlarda kabul edilen öğrenciler gideceği kurumun akademik takvimlerini takip etmeleri ve kayıtlarını o tarihler arasında yaptırmaları gerekmektedir.

Ders değişikliği yapmak zorunda kalan öğrenciler, Trakya Üniversitesinin Farabi web sayfasında yer alan Ekle- Sil Formunu 3 adet bilgisayar ortamında doldurup karşı kurum bölüm koordinatörüne imzalatarak oradaki Farabi koordinatörlüğüne teslim edecektir.

NOT: Tüm öğrencilerin  Trakya Üniversitesi Farabi Koordinatörlüğüne bildirdikleri mail adreslerini aktif olarak kullanmaları önemlidir. Koordinatörlükten maillerinize önemli bilgiler  Farabi süresi boyunca gönderilebilir.

Bu içerik 10.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 714 kez okundu.