2019-2020 Akademik Yılı için Tercih Ettiği Kurumlara Kabul Edilen (GİDEN) öğrencilerin Dikkatine!

ÖNBAŞVURUSU KABUL EDİLEN VE TERCİH ETTİKLERİ ÜNİVERSİTELERE KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDAKİ EVRAKLARI 09. 05.2019 TARİHİNE KADAR TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FARABİ OFİS KOORDİNATÖRLÜĞÜNE TESLİM ETMELERİ GEREKLİDİR.

*EVRAKLAR BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULMALIDIR., EKSİK DOLDURULMUŞ YA DA ELLE DOLDURULMUŞ HİÇBİR EVRAK KABUL EDİLMEYECEKTİR.

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAYACAĞI BELGELERİ :

• 1. Öğrenim Protokolü (3 Adet Güz + 3 Adet Bahar için) Öğrenci ve Bölüm Koordinatörü imzalayacak
  • 2. Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet hazırlanacak ve Resimli olacak / Öğrenci ve Bölüm Koordinatörü imzalayacak.
  • 3. Öğrenci Bilgi Formu (2 Adet hazırlanacak / Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek..!)
  • 4. Öğrenci Beyannamesi (2 Adet hazırlanacak / Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek..!)

5. Zıraat Bankası hesap no (1adet iban no gösterir banka kartının veya dökümanın fotokopisi)

*Daha önce Ziraat Bankası Edirne Şube sinden alınmış hesaplarının IBAN numarasını ya da Üniversite’nin Ziraat Bankası kampüs kartına ait IBAN numarasını da kullanabilirler.

6. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet hazırlanacak / Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek..!)

7. SGK Dilekçesi/ 1 adet–Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek

NOT : Kabul alan öğrencilerimizden istenilen tüm Belgeler 09 Mayıs 2019 tarihi mesai bitimine kadar Farabi Ofisine teslim edilecektir. Bu tarihten sonra evrak kabul edilemeyecektir...!

Farabi değişim programı hakkından feragat eden öğrencilerin Feragat Dilekçesi  doldurup imzalamaları gereklidir. (Çeşitli nedenlerle Farabi Değişim Programı hakkından vazgeçilmesi durumunda doldurularak, Farabi Ofisine teslim edilecektir..!

Bu içerik 26.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 2835 kez okundu.