2018-2019 Akademik Yılı Güz/Güz+Bahar GELEN öğrenci Farabi Başvuru Sonuçları

Farabi Değişim Programı kapsamında 2018-2019 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar dönemi üniversitemize yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.

Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz.

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde yedek öğrencilerin mağdur olmaması için en geç 09 Mayıs 2018 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur.

Bu içerik 20.04.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1600 kez okundu.