2018-2019 Akademik Yılı Farabi Öğrenci Kontenjanları Hakkında

2018-2019 Akademik Yılı içerisinde Farabi Değişim programı ile Trakya Üniversitesi'nde öğrenim görmek isteyen öğrenciler  (Gelen Öğrenci) ve Trakya Üniversitesi'nden diğer kurumlarda öğrenim görmek isteyen öğrenciler (Giden öğrenci) için bölümlerin belirlemiş olduğu FARABİ Değişim Programı  kontenjanları ekte yer almaktadır.
 Gelmek için başvuracak öğrencilerin tercihlerini bu kontenjanlara göre yapmaları, gitmek için başvuracak öğrencilerin tercihlerini hem bu kontenjanlara ve hemde gitmek istediği kurumun bölüm kontenjanlarına göre (karşı kurumdan öğrenebilirler) yapmaları gerekmektedir.
   Kontenjan sayısının yanında GÜZ yazanlar tek dönem GÜZ öğrenci gönderebilecek ya da kabul edebilecektir. Diğerleri GÜZ+BAHAR öğrenci gönderebilecek ya da kabul edecektir.
     2018-2019 Akademik Yılı Farabi başvuru tarihleri daha sonra duyurulacaktır.

NOT: “Tıp Fakültesi 6 ncı sınıf (intörn) öğrencilerinin Farabi başvuruları 30.01.2013 tarihli Yüksekö¤retim Yürütme Kurulu kararı gereğince ikinci bir karara kadar durdurulmuştur.

2018-2019/ Farabi öğrenci kontenjanları
Bu içerik 24.01.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 1702 kez okundu.