2018-2019 Akademik Yılı Aday Öğrenci başvuru sonuçları

2018-2019 akademik yılında Farabi Değişim Programı kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversiteler ile mevcut kontenjanlarımız doğrultusunda Aday Öğrenci Başvuruları ekte yer aldığı şekilde değerlendirilmiştir. Kontenjandışı kalan öğrenciler seneye tekrar başvuru yapabilirler. Asil olarak listede gözüken öğrencilerin evrakları Farabi Ofisi tarafından ilgili üniversitelere gönderilecektir. Her üniversite kabul ettiği öğrenci listelerini 25.04.2018 tarihine kadar yayımlayacaklardır.
   Asil listedeki öğrencilerden hakkından  feragat etmek isteyen olursa 23.03.2018 Cuma günü saat 17:00 a kadar farabi@trakya.edu.tr adresine  mail atmaları yeterli olacaktır. Belirtilen tarihe kadar hakkından feragat edecek öğrencilerin yerine sıradaki yedek aday asil olarak belirlenecektir.
   Bundan sonraki süreçte öğrencilerin Trakya Üniversitesi Farabi web sayfasını ve tercih ettiğiniz kurumların web sayfalarını takip etmeleri önemlidir.
Bu içerik 20.03.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2152 kez okundu.