2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURULARI İLGİLİ BİLGİLENDİRME

2017-2018 Akademik yılı başvuru sonuçları ekte yer almaktadır.

Önbaşvuruda bulunan öğrencilerin evrakları tercih ettikleri üniversitelere gönderilmiş olup üniversiteler tarafından yapılan değerlendirmeler ekteki gibidir. 

Tercih ettikleri üniversite tarafından başvurusu kabul edilen öğrencilerinin ofise teslim etmesi gereken 8 çeşit evrak bulunmaktardır.  Evraklar Farabi Ofisi tarafından ilgili üniversitelere gönderilecektir.

Gerekli evrakları:

1. Öğrenim Protokolü (4 Adet Güz + 4 Adet Bahar için hazırlanacak /öğrenci imzalayacak Bölüm Koordinatörü imzalayacak) http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs

    2. Öğrenci Başvuru Formu (2 Adet hazırlanacak ve Resimli olacak / Öğrenci ve Bölüm Koordinatörü imzalayacak( http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs)

    3. Öğrenci Bilgi Formu (2 Adet hazırlanacak / Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek..!) (http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs)

    4. Öğrenci Beyannamesi (2 Adet hazırlanacak / Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek..!) (http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs)

ZİRAAT BANKASI  ŞUBELERİNDEN HESAP AÇTIRILMALI(IBAN NUMARASI ALINMALI)

*Daha önce Ziraat Bankası Edirne Şube sinden alınmış hesaplarının IBAN numarasını ya da Üniversite’nin Ziraat Bankası kampüs kartına ait IBAN numarasını da kullanabilirler.(Ziraat Bankası Edirne Şube’si olmak şarttır) Hesap bilgileri 5. Evrak olarak Yükümlülük Sözleşmesi hazırlanırken kullanılacaktır.

    5. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet hazırlanacak / Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek..!) http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs

    6- SGK sigortalı bir işte çalışmadığınıza dair belge/ 1 adet (SGK’dan ya da e-devletten)

    7- -SGK Dilekçesi/ 1 adet–Öğrenci imzalı olarak teslim edilecek http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs

8- Kampüs Kartın Fotokopisi

  

 Bir 11.05.2017 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Farabi Ofisi’ne teslim etmeleri gereklidir.

*Öğrencilerin hem Trakya Üniversitesi hem de gidecekleri üniversitenin 2017-2018 Akademik Yılı  doğru ders programlarını   temin etmeleri önemlidir.

Trakya Üniversitesi Farabi sayfasını ve tercih ettiğiniz kurumların sitelerinden yapacağınız takipler önem arz etmektedir. Farabi sayfasında  yer alan sunumu incelemeniz önerilir..

 NOT :
1- Kabul alan öğrencilerimizden istenilen tüm Belgeler 11 Mayıs 2017 Perşembe  günü mesai bitimine kadar Farabi Ofisine şahsen teslim edilecektir. Bu tarihten sonra evrak kabul edilemeyecektir...!

2- Farabi değişim programı hakkından feragat eden öğrencilerin Feragat Dilekçesi ( http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs ) doldurup imzalamaları gereklidir. (Çeşitli nedenlerle Farabi Değişim Programı hakkından vazgeçilmesi durumunda doldurularak, Farabi Ofisine teslim edilecektir..!

 3- yedek durumda görünen öğrencilerin ve dil sınavı sonucu bekleyen öğrencilerin  tercih ettikleri kurum ile iletişime geçmeleri ve kabul edilmeleri durumunda gerekli evrakları zamanında Trakya Üniversitesi Farabi Ofis Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gereklidir.

Duyurulur..

Ek Dosyalar
Bu içerik 28.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1399 kez okundu.