2013-2014 Güz/Güz+Bahar GİDEN ÖĞRENCİ Başvuru Sonuçları

 

2013-2014 eğitim-öğretim yılı Güz/Güz+Bahar dönemlerinde Farabi Değişim Programından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin karşı kuruma yapılan ÖNBAŞVURU SONUÇLARI  aşağıdaki ek dosyalar bölümündeki tabloda yer almaktadır.

Önbaşvuru sonuçları, başvuru yapılan yükseköğretim kurumlarının Farabi web sayfalarında 29 Nisan 2013 tarihine kadar açıklanacaktır. Öğrencilerimizin başvuruda bulundukları yükseköğretim kurumlarının Farabi web sayfalarını takip etmeleri yararlarına olacaktır.

 Önbaşvurusu kabul edilen öğrencilerin Öğrenim Protokolü hazırlama süreci 29 Nisan 2013 tarihinde başlayacak ve 10 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecektir. Öğrencilerimizin bu konudaki güncel duyuruları takip etmeleri ve Öğrenim Protokolünün hazırlanmasında Farabi web sayfasında yer alan FARABİ EL KİTABI’ndan yararlanmaları ve Bölüm Koordinatörlerine danışmaları önemlidir.

Başvuru yapılan yükseköğretim kurumlarının Farabi web sayfalarındaki listelerde öğrencilerimizin başvuru sonuçları;

KABUL EDİLDİ” ise Farabi Bilgi Sistemi’nde ve Farabi web sayfasında yer alan Öğrenim Protokolünün 1. sayfasından 5 adet (Bilgisayarda doldurulması zorunludur) ve Öğrenci Başvuru Formundan 2 adet hazırlayarak ve Bölüm Koordinatörüne onaylatarak 10 Mayıs 2013 Cuma günü saat 12.00’a kadar Farabi Ofisine getirmeleri gereklidir.

REDDEDİLDİ” ise öğrencilerimiz Farabi Değişim Programından yararlanmak üzere sonraki başvuru dönemlerinde tekrar başvuruda bulunabilirler.
Bu içerik 25.04.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2118 kez okundu.