GİDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Farabi Değişim Programı kapsamında 2014-2015 Akademik Yılı içinde üniversitemizden gidecek öğrencilerin yapması gereken işlemler;

v  Yükümlülük sözleşmelerini akademik takvim (8 Ekim 2014) başlamadan önce teslim etmeleri,

v  Programa devam etmek istemeyen öğrencilerin feragat dilekçelerini ofisimize iletmeleri, (Son Tarih 8 Ekim 2014)

v  Gideceği kurumun web sitesinden kayıt ile ilgili duyuruları takip etmeleri,

v  İkinci öğretim öğrencilerinin harçlarını üniversitemize yatırıp, dekontunu kayıt olacağı üniversiteye götürmesi,

v  Seçmeli derslerin isimleri değişmiş, yeni belirlenmiş veya açılmamış ise ekle-sil belgesi ile belgelendirilmesi gerekmektedir.

Not: Giden öğrencilerin tüm derslerden devamsızlığı söz konusu olduğu durumda yapılan burs ödemelerin hepsi geri alınır. (Farabi El Kitabı Syf 70)

Bu içerik 01.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1520 kez okundu.