2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI ÖN BAŞVURU İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

2017-2018 Akademik yılı ön başvuru sonuçları ekte yer almaktadır.

2017-2018 akademik yılında Farabi Değişim Programı kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversiteler ile mevcut kontenjanlarımız doğrultusunda Aday Öğrenci Başvuruları ekte yer aldığı şekilde değerlendirilmiştir. Kontenjandışı kalan öğrenciler seneye tekrar başvuru yapabilirler. Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerinin ofise teslim ettiği evraklar Farabi Ofisi tarafından ilgili üniversitelere gönderilecektir.

Her üniversite kabul ettiği öğrenci listelerini 25.04.2017 tarihine kadar yayımlayacaklardır. Bu kabuller doğrultusunda Trakya Üniversitesi Farabi sayfasında bir duyuru yayımlanacaktır. Ve öğrencilerin öğrenim protokolü hazırlamaları gerekecektir. Yani karşı kurumun kabul etmesi kesin kabulleri ifade etmemektedir. Farabi sürecinde diğer aşamaya geçmeye hak kazanıldığı anlamına gelmektedir. farabi.trakya.edu.tr/  sayfamızı mutlaka takip ediniz. Ön başvurusu kabul edilen öğrencilerin bundan sonraki aşama için : öğrenci başvuru formu(2 adet) ve öğrenim protokolü (4 güz+4 bahar dönemi) hazırlamaları ve en geç 09.05.2017 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Farabi Ofisi’ne teslim etmeleri gereklidir.(belgelerin doldurulması için http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-rehberi nden yararlanabilirler

*Öğrencilerin hem Trakya Üniversitesi hem de gidecekleri üniversitenin 2017-2018 Akademik Yılı ders programlarını  temin etmeleri gereklidir. Öğrenim protokolü hazırlamak ve bölüm koordinatörüne imzalatmak için kısa bir süre kalacağı için öğrencilerin konu ile ilgili ön hazırlık yapmaları tavsiye olunur.

Trakya Üniversitesi Farabi sayfasını ve tercih ettiğiniz kurumların sitelerinden yapacağınız takipler önem arz etmektedir. Farabi sayfasında yer alan “öğrenci rehberi”nden süreçte hangi aşamada bulunulduğunu, sonraki aşamaların neler olduğunu takip edebilirsiniz.

Ek Dosyalar
Bu içerik 20.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1573 kez okundu.