2017-2018 AKADEMİK YILI FARABİ (GİDEN) ÖNBAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

ÖNBAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN EVRAKLARI, TERCİH ETTİKLERİ ÜNİVERSİTELERE GÖNDERİLMİŞ OLUP HER ÜNİVERSİTE,  KABUL ETMİŞ OLDUKLARI ÖĞRENCİLERİ 25 NİSAN 2017 TARİHİNE KADAR FARABİ SAYFALARINDA YAYIMLAYACAKLARDIR. VE KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN AŞAĞIDAKİ EVRAKLARI ( 7 ÇEŞİT) 09. 05.2017 TARİHİNE KADAR TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FARABİ OFİS KOORDİNATÖRLÜĞÜNE TESLİM ETMELERİ VE HER İKİ ÜNİVERSİTENİN FARABİ SAYFALARINI TAKİP ETMELERİ GEREKLİDİR.

*EVRAKLAR BİLGİSAYAR ORTAMINDA DOLDURULMALIDIR., EKSİK DOLDURULMUŞ YA DA ELLE DOLDURULMUŞ HİÇBİR EVRAK KABUL EDİLMEYECEKTİR.

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAYACAĞI 2. AŞAMA BELGELERİ :

ZİRAAT BANKASI EDİRNE ŞUBEDEN HESAP AÇTIRILMALI(IBAN NUMARASI ALINMALI)

*Daha önce Ziraat Bankası Edirne Şube sinden alınmış hesaplarının IBAN numarasını ya da Üniversite’nin Ziraat Bankası kampüs kartına ait IBAN numarasını da kullanabilirler.(Ziraat Bankası Edirne Şube’si olmak şarttır) Hesap bilgileri 5. Evrak olarak Yükümlülük Sözleşmesi hazırlanırken kullanılacaktır.

NOT : Kabul alan öğrencilerimizden istenilen tüm Belgeler 09 Mayıs 2017 Salı günü mesai bitimine kadar Farabi Ofisine şahsen teslim edilecektir. Bu tarihten sonra evrak kabul edilemeyecektir...!

Farabi değişim programı hakkından feragat eden öğrencilerin Feragat Dilekçesi ( http://farabi.trakya.edu.tr/pages/ogrenci-belgeleri#.WND99KIlHcs ) doldurup imzalamaları gereklidir. (Çeşitli nedenlerle Farabi Değişim Programı hakkından vazgeçilmesi durumunda doldurularak, Farabi Ofisine teslim edilecektir..!

Bu içerik 21.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1672 kez okundu.