2016-2017 AKADEMİK YILI FARABİ GİDEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

Farabi Değişim Programı kapsamında 2016-2017 Akademik Yılı’nda diğer üniversitelerde FARABİ öğrencisi olacak öğrencilerin Yönetim Kurulu Kararı ve Kabul belgesi durumlarına ait liste ektedir.

Öğrencilerin aşağıdaki hususlara dikkat etmeleri önerilir.

-  Programa devam etmek istemeyen öğrencilerin feragat dilekçelerini(imzalı) ofisimize iletmeleri gereklidir.

-  Herhangi iletişim bilgisi değişikliğinin(adres, mail, gsm..) Trakya Üniversitesi Farabi Ofis Koordinatörlüğüne mail yoluyla bildirilmesi

-  Gideceği kurumun web sitesinden kayıt ile ilgili duyuruları takip etmeleri.Gidilecek kurumun kayıt tarihlerinde kayıt yenilemeleri gereklidir.

-  İkinci öğretim öğrencilerinin harçlarını üniversitemize yatırıp, dekontunu kayıt olacağı üniversiteye götürmesi,

-  Ders değişikliği , Seçmeli derslerin isimlerinin bildirilmesi , yeni belirlenmiş veya açılmamış ise ekle-sil belgesi ile belgelendirilmesi gerekmektedir.

Not: SGK’ya bağlı olarak çalışır durumda olmayan öğrencilere 4 ay boyunca karşılıksız burs ödenecektir.  Giden öğrencilerin tüm derslerden devamsızlığı söz konusu olduğu durumda yapılan burs ödemelerin hepsi geri alınır. (Farabi El Kitabı Syf 70)

Bu içerik 28.06.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1111 kez okundu.