2016-2017 AKADEMİK YILI FARABİ GELEN ÖĞRENCİ ÖN BAŞVURU SONUÇLARI

2016-2017 Akademik yılı’nda Farabi değişim programı ile üniversitemizde eğitim almak için ön başvuruda bulunan öğrencilerin değerlendirmeleri “Farabi değişim programı protokolleri (bölüm anlaşmaları) ve “Trakya Üniversitesi Farabi kontenjanları” göz önüne alınarak yapılmış olup ekteki gibidir.

Duyurulur.

Not:

KABUL= Ön başvurusunun kabul olduğu anlamına gelmektedir.  Öğrenciler kendi üniversiteleri ile iletişime geçerek gerekli evrakları hazırlamaları gerekmektedir. Gerekli evrakların 09.05.2016 tarihine kadar kendi üniversitelerine teslim etmeleri gereklidir.

BÖLÜM YOK: Ön başvurusu yapılan bölüm,  Üniversitemizde bulunmamaktadır.

ÖĞRENCİSİ YOK=bölüm henüz  öğrenci almamaktadır.

KONTENJAN YOK= Bölüm bu sene Farabi öğrencisi almamaktadır.

KONTENJAN DIŞI= Trakya Üniversitesi kontenjanları dahilinde ön başvuru değerlendirilmesi kontenjanlar ve not ortalamaları ile yapılmış olup, sıralamaya girememiş olanlar.

Bu içerik 25.04.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1669 kez okundu.