2015-2016 AKADEMİK YILINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMIYLA TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE EĞİTİM ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2015-2016 Akademik Yılında FARABİ Değişim programından yararlanmaya hak kazanarak Trakya Üniversitesi’nde eğitim alacak öğrencilerin listesi ekte yeralmaktadır. Adı geçen öğrencilerin http://akademiktakvim.trakya.edu.tr/ de yeralan kayıt yenileme tarihlerinde bölümlerinin öğrenci işlerine gerekli belgelerle giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Not: Protokolleri imza için bekleyen, yeni protokol hazırlayacak öğrencilerin kendi kurumlarının Farabi Ofisleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Farabi Ofisi iletişim:

Tlf: 0 284 235 90 28-6

Mail:farabi@trakya.edu.tr

Adres: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Dış İlişkiler Birimi Farabi Ofis Koordinatörlüğü

Balkan Yerleşkesi-EDİRNE

GEREKLİ BELGELER

1-Kabul belgesi fotokopisi(Trakya Üniversitesi Farabi Ofisi’nden)

2-Öğrenim Protokolü fotokopisi(Trakya Üniversitesi Farabi Ofisi’nden)

3-İkinci öğretim öğrencisi olan Farabi yararlanıcılarının harçlarını kendi kurumlarına yatırdıklarına dair belge(dekont)

Bu içerik 30.07.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1263 kez okundu.