2014-2015 AKADEMİK YILINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMIYLA TRAKYA ÜNİVERSİTESİNE GELEN VE KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2014-2015 Akademik Yılında FARABİ Değişim programından yararlanmaya hak kazanarak Trakya Üniversitesi’nde eğitim alacak ve kayıt yenilemelerini yaptıran öğrencilerin ders değişikliği durumunda ekle-sil belgesini(4  adet) kendi kurumlarının internet sayfalarından indirerek kendi kurumlarındaki bölüm koordinatörlerine danışarak bilgisayarda doldurmaları ve 4 adet çıktı almaları, imzaladıktan sonra Trakya Üniversitesi Farabi  Bölüm koordinatörüne imzalatarak  4 orijinal imzalı ekle-sil formunu  Farabi Ofis Koordinatörlüğüne Akademik Takvim başladıktan 15 gün içerisinde teslim etmeniz gerekmektedir.(Güz dönemi değişikliğinin güz dönemi başladıktan 15 gün içerisinde, bahar dönemi ders değişikliğinin bahar dönemi başladıktan 15 gün içerisinde yapılması gereklidir.)

Farabi Ofisi iletişim:

Mail:farabi@trakya.edu.tr

tlf:0 284 235 90 28

Adres: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Dış İlişkiler Birimi Farabi Ofis Koordinatörlüğü

Balkan Yerleşkesi-EDİRNE

Bu içerik 09.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1503 kez okundu.