2014-2015 AKADEMİK YILINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMIYLA TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE EĞİTİM ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2014-2015 Akademik Yılında FARABİ Değişim programından yararlanmaya hak kazanarak Trakya Üniversitesi’nde eğitim alacak öğrencilerin Üniversitemiz Akademik takviminde http://akademiktakvim.trakya.edu.tr/ yeralan kayıt yenileme tarihlerinde bölümlerin öğrenci işlerine gerekli belgelerle giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.Ders kaydı için bölüm öğrenci işlerine ve Farabi ofisine danışmaları öğrencilerin yararına olacaktır.

Farabi Ofisi iletişim:

Mail:farabi@trakya.edu.tr

Adres: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Dış İlişkiler Birimi Farabi Ofis Koordinatörlüğü

Balkan Yerleşkesi-EDİRNE

GEREKLİ BELGELER

1-Kabul belgesi fotokopisi   (Trakya Üniversitesi Farabi ofisinden alınacaktır)

2-Öğrenim Protokolü fotokopisi  (Trakya Üniversitesi Farabi ofisinden alınacaktır)

3-İkinci öğretim öğrencisi olan Farabi yararlanıcılarının harçlarını kendi kurumlarına yatırdıklarına dair belge(dekont)

4-Kayıt yazısı  (Trakya Üniversitesi Farabi ofisinden alınacaktır)

*Farabi Değişim Programı ile gelen öğrenciler, kendi kurumlarından temin edemekleri evrakları kayıt yazısı almaya geldiklerinde Farabi Ofis Koordinatörlüğü’nden alabilirler.(posta süreçleri değişkenlik göstermekle beraber,öncelikle kendi kurumlarından bilgi almaları sonra da Trakya Üniversitesi Farabi Ofis Koordinatörlüğü ile iletişime geçmeleri önem arzetmektedir.

Bu içerik 04.08.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1719 kez okundu.