2014-2015 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI (GİDEN)ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!

Farabi Değişim Programı kapsamında başvuruda bulunan,  karşı kurum tarafından önbaşvurusu kabul edilen  ve öğrenim protokolünü teslim eden öğrencilerin bundan sonraki aşamada bazı belgeleri hazırlamaları gerekmektedir..

Yönetim Kurulundan kabul gelmesi ve karşı kurumlardan kabul belgelerinin posta sürecinde olup kabuller-onaylar geldikçe ekteki liste güncellenecektir..

Yükümlülük Sözleşmesi hazırlanırken 30.06.2014 tarihli duyurunun okunması önem arzetmektedir.

NOT: Duyuruların takibi önemle tavsiye olunur.

Yönetim Kurulu Kararı "şartlı kabul" olan öğrencilerin, yönetim kurulu
kararlarını farabi ofis koordinatörlüğünden almaları ve değişim için
durumlarına bu doğrultuda karar vermeleri gereklidir.Şartlı kabul
durumlarını kabul etmeyen öğrencilerin farabi değişim programı
hakkından feragat etmeleri gerekecektir.

! Eksik  belge geçersiz sayılacaktır. İmzasız belgelerin geçersiz olduğu unutulmamalıdır.

Kabul belgesi gelen öğrencilerin ve Yönetim Kurulu Onaylananların gerekli belgeleri(2 adet yükümlülük sözleşmesi+ SGK Prim Belgesi+ SGK Dilekçesi) Farabi Ofis Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.(Tam ve doğru olması durumunda kargo aracılığıyla da teslim alınacaktır.)

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FARABİ OFİS KOORDİNATÖRLÜĞÜ

GEREKLİ BELGELER İÇİN AYRINTILI DUYURU

-eden-ogrenciler-icin-sonraki-surecler-ile-ilgili-bilgilendirme
#.U7FGgflrO1s

Bu içerik 01.07.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 3974 kez okundu.