2013-2014 AKADEMİK YILINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMIYLA TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE EĞİTİM ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2013-2014 Akademik Yılında FARABİ Değişim programından yararlanmaya hak kazanarak Trakya Üniversitesi’nde eğitim alacak öğrencilerin Üniversitemiz Akademik takviminde http://akademiktakvim.trakya.edu.tr/ yeralan kayıt yenileme tarihlerinde bölümlerin öğrenci işlerine gerekli belgelerle giderek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.Ders kaydı için bölüm öğrenci işlerine ve Farabi ofisine danışmaları öğrencilerin yararına olacaktır.

Farabi Ofisi

Tlf: 0 284 235 90 28

Mail:farabi@trakya. edu.tr

Adres: Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Dış İlişkiler Birimi Farabi Ofis Koordinatörlüğü

Balkan Yerleşkesi-EDİRNE

GEREKLİ BELGELER
1-Kabul belgesi fotokopisi (Kendi kurumlarından alacakları

2-Öğrenim Protokolü fotokopisi

3-İkinci öğretim öğrencilerinin harçlarını kendi kurumlarına yatırdıklarına dair belge(dekont)

4-Kayıt yazısı (Trakya Üniversitesi Farabi ofisinden alınacaktır)

Not: Farabi Değişim Programıyla Üniversitemizde eğitim alacak öğrenciler için Akademik yıl başlangıcında oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Toplantı ile ilgili bilgiler daha sonra duyurulacaktır.

Bu içerik 26.07.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 2744 kez okundu.