2013/2014 AKADEMİK YILINDA FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMINDAN YARARLANAN(GİDEN) ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE?

2013/2014 Akademik yıllarında farabi değişimi ile diğer üniversitelerde eğitim alan Trakya Üniversitesi öğrencilerinin eğitimleri bittikten sonra aşağıdakileri yapmaları gerekmektedir

1-Eğitimleri bittikten sonra üniversitemiz farabi web sayfasında yeralan “nihai rapor’u doldurup mail atmaları gerekmektedir.(eğitim bittikten 15 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir)

2-Öğrencilerin not çizelgelerini öğrenci işlerinden almaları(imzalı) ve  Trakya Üniversitesi Farabi Ofisine ulaştırmaları(orjinalleri olmak zorunluluğu ile kargo ile kabul edilecektir.)( özellikle son sınıflar için mezuniyet işlemlerini hızlandırmak için önemlidir)

Bu içerik 03.06.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1692 kez okundu.